Investiție de 30 de milioane de euro, pe teritoriul comunei Fundeni, într-un Centru Comercial

Outletul Fashion House Pallady, situat pe teritoriul comunei Fundeni, la km 15 al autostrăzii A2, dezvoltat de belgienii de la Liebrecht&wooD, a fost inaugurat pe 27 mai 2021. Proiectul cumulează o investiţie de aproximativ 30 de milioane de euro, iar printre chiriaşii de până acum se numără Puma, Tom Tailor, Lee Cooper, Colin’s şi US Polo Assn.

Proiectul de peste 12.000 de metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va avea în total peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante şi aproximativ 300 de locuri de parcare.

„Este una dintre cele mai mari investiții de pe teritoriul județului, care va avea un impact major în bugetul comunei pe care o administrez, bani ce vor veni din impozitul pe salarii, teren și clădiri. Sunt 300 de locuri de muncă create aici și multe dintre ele vor fi ocupate de locuitorii comunei Fundeni. Tot pe raza comunei, Lidl va realiza și cel mai mare centru logistic din sud estul Europei, în prezent acesta fiind în construcție.”, ne-a declarat primarul comunei Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu.

Și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a salutat această investiție majoră.

„Cred că în ultimii 30 de ani e una dintre cele mai mari investiții de pe teritoriul județului Călărași. Trebuie să-i mulțumim domnului Gheorghiță Cărtușanu, primarul comunei Fundeni, care a colaborat cu investitorii belgieni, și împreună au reușit să ducă la bun sfârșit o investiție semnificativă pe teritoriul județului Călărași. Noi Consiliul Județean am venit în sprijin cu drumul județean care face legătura cu acest Centru Comercial. Familia care a dezvoltat centrul va construi un cartier de 4.000 de locuințe în comuna Frumușani. Tot ce a depins de aprobări, avize, autorizații, noi am făcut tot ce a fost posibil ca această investiție să se realizeze în județul Călărași.

 

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide