Invitație vernisaj: Expoziție internațională de caricatură la Biblioteca Județeană Călărași

Marți,17.09.2021, începând cu ora 16:30, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu” Călărași, Sala Perspective, va avea loc vernisajul EXPOZIȚIEI INTERNAȚIONALE DE CARICATURĂ – PORTRET.

Expoziția dedicată împlinirii a 140 de ani de la nașterea poetului român, mereu actual, George Bacovia, va conține lucrări ale artiștilor din întreaga lume, reunite la inițiativa artistului Victor Eugen Mihai, în colaborare cu caricaturistul Jimmy Stănescu.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până la finele lunii septembrie 2021 și va putea fi vizitată în regim muzeal, respectând prevederile legislative privind pandemia COVID-19 în vigoare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide