Iulian Iacomi va candida din nou pentru șefia PSD Călărași la alegerile de la anul

Anul acesta, pe 10 martie, Iulian Iacomi a fost ales președinte al PSD Călăraşi, în cadrul unei Conferințe Extraordinare de alegeri, asta după ce conducerea centrală de la acea vreme a invalidat alegerea lui Ciprian Pandea. Conform statutului, alegerile la termen ar fi trebuit să aibă loc în toamna acestui an, însă s-a decis ca ele să fie suspendate.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că în luna februarie a anului viitor se vor face alegeri în toate organizațiile județene ale PSD. Astfel, conducerea PSD Călărași va fi aleasă prin vot, în cadrul unei conferințe ordinare, pe 22 februarie 2020, cu o săptămână înainte de organizarea Congresului partidului.

De asemenea, vor avea loc alegeri în toate structurile locale, organizaţii comunale, orășenești și municipale, dar şi la nivelul OFSD, respectiv TSD.

Structura de conducere actuală a PSD Călărași este formată din Iulian Iacomi – președinte, Roxana Paţurcă – președinte executiv, Ion Samoilă – secretar executiv și 19 vicepreședinți.

Iulian Iacomi ne-a declarat că va candida, din nou, pentru funcția de președinte al organizației județene a PSD Călărași, cel mai probabil în aceeași formulă ca și în luna martie, alături de Roxana Pațurcă și Ion Samoilă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide