Ivan Patzaichin, prezent și la cea de a șasea ediție a Zilei Dunării de la Călărași

Primăria Municipiului Călărași a organizat, dumincă, 1 iulie, pentru al șaselea an consecutiv, Ziua Dunării, împreună cu Asociația MILA 23 a celebrului Ivan Patzaichin şi cele 3 canotci binecunoscute – Chilia, Sfântu Gheorghe și Sulina, activitățile din acest an fiind derulate sub sloganul #ProtejeazăApa.

Degustarea borșului de pește și concursurile de pescuit și cel de canotcă 10+1 Descoperă Rowmania au adunat, anul acesta, un număr record de participanți.

Nu mai puțin de 16 echipe, participante la concursul de canotcă, s-au înscris la startul competiției, primii trei clasați fiind următorii:

Locul 1 –  Speranța Coniac Canoe

Locul 2 –  Pionierii

Locul 3 – Sănătatea

Activitățile au început la ora 07.00, cu tradiționalul concurs de pescuit, organizat în colaborare cu AJVPS Călărași, urmate de concursul de canotcă 10+1 – Descoperă Rowmania, pe apele brațului Borcea.

În Parcul Central, a fost organizată o expoziție-concurs de gătit preparate din pește a Colegiului Ștefan Bănulescu, călărășenii putând degusta o porție de borș de pește.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide