luni, aprilie 15, 2024
AcasăFAPT DIVERSJocuri interesante pentru a descoperi necunoscutul în spațiu și pe Pământ

Jocuri interesante pentru a descoperi necunoscutul în spațiu și pe Pământ

- Advertisement -

Cele mai bune jocuri de acest gen captează un sentiment de uimire și profită la maximum de decor pentru a oferi aventuri de toate formele și dimensiunile. De la RPG-uri întinse la MMORPG-uri, jocurile fantastice aduc la viață experiențe interesante și memorabile.

Multe jocuri plasate în spațiu se numără adesea printre cele mai bune jocuri SF, dar multitudinea de posibilități pe care o prezintă decorul a pregătit, de asemenea, scena pentru unele dintre cele mai bune povești de jocuri.

Outer Wilds este un joc de explorare a misterului SF, aclamat de critici și premiat, care îi povoacă pe jucători să exploreze diverse planete pline cu locații ascunse, care se schimbă în funcție de ora la care le vizitează.

Partea unică a Outer Wilds este repetiția în stilul Groundhog Day, care le oferă ocazia jucătorilor să joace în aceeași zi din nou și din nou, în timp ce încearcă să descopere misterele galaxiei.

Planetele din Outer Wilds reprezintă inima jocului, iar explorarea lor este întotdeauna plină de satisfacții. Outer Wilds este cel mai bine experimentat fără asimiliarea de cunoștințe anterioare, așa că jucătorii care intenționează să joace jocul ar trebui să evite spoilerele pentru a profita la maximum de el.

Ce modalitate mai bună de a descoperi necunoscutul de pe Pământ în cadrul unui joc, decât având alături reprezentarea lui Cristofor Columb ca element mare al poveștii?

Sails of Gold este un slot creat ca o explorare, în care Columb Căpitanul este simbolul wild și poate înlocui toate simbolurile obișnuite pentru a ajuta jucătorul să navigheze în drumul spre câștiguri suplimentare pe liniile active.

Acest joc este o provocare online printre altele, care include obținerea de rotiri gratuite în categoria descoperirilor. Când trei nave se apropie de țărm și ancora e pe cale să fie aruncată, jucătorul poate primi zece rotiri gratuite.

Our Beautiful Earth 3 este un joc de obiecte ascunse, în care, dacă vrei să te aventurezi, trebuie să te pregătești să descoperi cele mai uimitoare locuri din lume. Este vorba despre o aventură globetrotting.

Descoperi noi culturi și găsești obiecte ascunse în timp ce călătorești în jurul incredibilei noastre planete albastre. Rezolvi mini-jocuri după fiecare nivel și joci în felul tău cu mai multe moduri de joc. De la Marele Zid Chinezesc la templele Greciei, te așteaptă o lume minunată.

O mare parte din frumusețea Pământului se învârte în jurul locuitorilor săi, animalele. Hidden Animals evidențiază aceste creaturi, indiferent dacă au blană, pene sau solzi. Poți identifica animalele ascunse în fiecare scenă?

Cam asta trebuie să faci. În plus, acest joc prezintă o provocare suplimentară unică. Pe lângă limba engleză, înveți denumirea în spaniolă a diferitelor animale și îți folosești noile cunoștințe pentru a le găsi. Îți perfecționezi abilitățile lingvistice și înveți cuvinte noi, totul în timp ce faci o plimbare relaxantă prin natură.

No Man’s Sky este un joc care are atât de multe de oferit când vine vorba de explorarea spațiului. Cu o mulțime de actualizări importante adăugate recent pentru a face experiența și mai aprofundată, Hello Games prezintă galaxii infinite de descoperit, precum și mai mult de 30 de ore de poveste.

Actualizarea masivă și ambițioasă Beyond a adus cu ea și mai multe funcții și îmbunătățiri, iar împreună cu actualizările Origins, Prisms, Expeditions și Echoes, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a încerca acest joc. Dacă nu ești dispus să explorezi pe cont propriu, te poți aventura în spațiu alături de prietenii tăi.

Aspectul multiplayer No Man’s Sky îți oferă șansa de a construi colonii împreună, de a încerca să supraviețuiești întinderilor galaxiilor și chiar de a te lupta și de a concura în timp ce te afli în siguranță în propria navă. Comunitatea de jucători în continuă creștere arată cât de mult interes există pentru No Man’s Sky și totul e pe bună dreptate.

Stellaris este un joc de strategie profund și captivant, despre construirea unui imperiu spațial și zdrobirea oricărui inamic aflat la vedere. Sau, altfel formulat, este vorba despre stabilirea unei rase de țestoase tehnocrate prietenoase, care ajută alte specii să se extindă.

Aceasta este frumusețea: îți stabilești propriile obiective, îți atribui propriile trăsături speciei tale și joci cum vrei. Include explorarea unui simulator de strategie tradițional, dar relațiile tale cu alte facțiuni capătă mai multă greutate decât de obicei.

Îți vei conduce civilizația prin diferite stări, vei vedea alianțele care se formează și se trădează reciproc și te vei uni cu inamicii pentru a lupta împotriva invadatorilor extradimensionali. Pregătește-te pentru imersiune totală și să pierzi noțiunea timpului.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite