Jos comunismul!

Sorin Anghel. Am spus-o de multe ori şi o voi repeta obsesiv şi de acum înainte. Bratu Caţaros este cel mai mare rău care i s-a întâmplat vreodată fotbalului călărăşean. Dacă nu credeţi lucrul acesta înseamnă că aveţi grave probleme. Sunteţi lingăi! Cum să apreciaţi pe unu’ care se bazează doar pe ceea ce spune Constantin Dobrin, căruia îi fug literele din raportul de observare atunci când se apucă să scrie, şi Nită Miron, femeia de serviciu a AJF Călăraşi.

Liga Tractoriştilor este o competiţie întreţinută din bani publici. Lui Caţaros nu îi pasă de lucrul acesta. Însă o să-i pese la iarnă, când o să-şi ia bagajul şi toţi lingăii şi o să plece. N-o să-l mai voteze nimeni. Toată lumea s-a săturat. Niţa Miron ştie lucrul acesta, dar încearcă să facă pe dura. Îi ameninţă pe cei care au curajul să îşi spună punctul de vedere. Asta este politica unui preşedinte slab şi se aplică şi în cadrul comisiilor de la AJF Călăraşi.

Nu vreau să mai amintesc de Pandrea, Marin Ştefan sau Viorel Ştefan. Pentru mine, cei trei nu mai există. Pandrea a fost un poliţist remarcabil, Marin Ştefan a jucat fotbal la nivel înalt, despre Viorel Ştefan nu ştiu însă nimic. Şi nici nu mă interesează. I-am şters cu buretele!

Primarii s-au săturat să plătească degeaba. Atunci când se ajunge la Comisia de Disciplină, persoanele implicate sunt audiate, dar se iau decizii doar pe baza a ceea ce scrie în rapoartele de arbitraj şi de observare. E o tâmpenie specifică lui Caţaros. E ca şi cum un suspect este declarat vinovat fără să se poată apăra. Asta nu este democraţie. Asta nu e justiţie. La AJF Călăraşi se dau sentinţe împotriva democraţiei. Procurorul, adică observatorul, şi poliţistul, adică arbitrul, sunt singurii care contează. Apărarea nu are nici un cuvânt de spus.

Plecaţi, nimicilor!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide