L-au bătut până l-au băgat în spital, la un bar din Dorobanțu. Control judiciar pentru cei 4 agresori

În data de 30 august a.c., în jurul orei 20:06, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Plătărești, județul Călărași, cu privire la faptul că la un bar din Dorobanțu a izbucnit un conflict, în urmă căruia o persoană a fost agresată fizic.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în jurul orei 19:45, în timp ce se afla la un bar din satul Dorobanțu, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 38 de ani ar fi fost lovit cu un obiect contondent în cap și în zona membrelor inferioare, de mai multe persoane necunoscute, acesta fiind ulterior transportat la spital.

Pe 31 august a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 56 de ani, astfel că, la data de 1 septembrie a.c., față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide