Lecuiţi-vă de George Coman!

Lumea arbitrajului călărăşean este într-o criză de cadre atât de profundă încât nu se găseşte nici un om cu obraz subţire care să-l înlocuiască pe George Coman din funcţia de vicepreşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri Călăraşi. Criză mare şi la Dunărea Călăraşi, echipa fanion a judeţului. Acolo, George Coman ocupă funcţia de delegat.

Costică Ştefan, preşedintele clubului, a întrebat în stânga şi în dreapta, n-a dormit noaptea şi până la urmă s-a recunoscut învins. În tot Călăraşiul nu există un om mai capabil pentru această funcţie decât George Coman. Nici de la futsal nu lipseşte George Coman. Nu poţi să baţi mingea în Călăraşi fără el. Omul este peste tot. Aproape că ai ajuns să crezi că e atât de important încât fotbalul se poate juca fără minge, dar nu şi fără George Coman. Dacă cineva nu-l opreşte cât mai repede, omul o să apară şi pe la echipa de la handbal masculin de la CSM Călăraşi, pe baseball sau chiar la canotaj, box ori lupte. George Coman e că Monica Tatoiu. Îl găseşti peste tot!

Ca jucător, omul şi-a dovedit talentul. Vine însă o zi în care trebuie să laşi locul altora, mai tineri şi mai capabili. George Coman s-a refugiat în arbitraj. Funcţia pe care o ocupă în cadrul Colegiului Judeţean de Arbitri este mult prea mare pentru unul care n-a condus în viaţa lui un meci în afară judeţului. Trage sforările după bunul său plac, fapt ce l-a transformat într-un tip extrem de antipatic la nivelul întregului judeţ. Adus acum la Dunărea Călăraşi, George Coman a adus cu el şi antipatia oamenilor din judeţ. Din acest motiv, Viorel Ivanciu, cel care l-a înfipt peste tot, trebuie să oprească această mascaradă. Dunărea are numai de pierdut, atât din punct de vedere al imaginii, dar mai ales al banilor. Veţi vedea în curând.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide