Lucan vrea şi el la Dunărea!

Sorin Anghel. Cum pierde Dunărea un meci, imediat se face coadă la poarta stadionului cu antrenori gata să îi lase fără serviciu pe Mirel Condei şi pe Cosmin Onofrei, cei care s-au ocupat de pregătirea echipei în bucata de campionat desfăşurată până în acest moment.

Călărăşenii au pierdut vinerea trecută partida desfăşurată la Galaţi, pe stadionul Ancora, în compania echipei secunde a Oţelului Galaţi, scor 2-1. Marian Şerban a deschis scorul în minutul 3, dar moldovenii au avut puterea să revină şi au păstrat cele trei puncte la Galaţi. Jocul formaţiei antrenate de către Mirel Condei nu a strălucit, însă asta nu reprezintă o noutate. Dunărea nu mai prezintă un joc coerent de câteva etape, însă chiar şi aşa nu este normal ca unii angajaţi ai clubului să înceapă să bârfească jucătorii şi antrenorii prin oraş. Atenţie, vorbim despre simpli angajaţi, nu despre conducători.

Călăraşiul nu are bani pentru Liga a 2-a în acest moment. Şi nici echipă. Şi nici antrenor. Şi nici public. Dunărea este exact acolo unde merită locuitorii Călăraşiului. Stadionul este dezolant de gol la fiecare meci desfăşurat pe teren propriu. Cei care se încumetă să vină în tribune sunt doar oameni de fotbal, veniţi mai mult să mănânce seminţe, să bârfească, să se reîntâlnească cu prietenii şi să facă glume pe seama jucătorilor. Celor din iarbă nu le pică bine ceea ce se întâmplă în tribune, dar aşa cum am mai spus, asta e situaţia. Nu le convine, atunci să promoveze sau să plece acolo unde publicul le stă în genunchi. La Călăraşi nu se poate întâmpla ca spectatorii să-i idolatrizeze pe jucători atâta timp cât echipa este doar în Liga a 3-a.

După ce echipa a pierdut meciul de la Galaţi, conducătorii au fost foarte supăraţi, lucru care este cumva normal din moment ce adversarul, în ciuda faptului că face parte din acelaşi club cu o fostă campioană naţională, se află în partea a doua a clasamentului, cu şanse destul de mici de a ajunge în play-off. Ca de fiecare dată când echipa a ajuns la cea de-a doua înfrângere consecutivă, cuplul Condei – Onofrei a început să fie contestat. Dacă Bogatu este trup şi suflet la Modelu şi nu mai ia în calcul o revenire la Dunărea, Valeriu Petrescu încă spera să se întoarcă în curtea clubului. Mai nou, pe lista pretendenţilor la postul de antrenor principal s-a înscris şi Marius Lucan. Ca fotbalist, acestuia nu i se poate reproşa nimic. Ca antrenor, deocamdată nu a dovedit nimic, motiv pentru care ar fi normal că mai întâi să-şi dovedească competenţele la nivel de seniori prin Liga Tractoriştilor înainte de cere de lucru la Dunărea.

1 Comentariu

  1. vecin cu borcea
    24 noiembrie 2013 - 05:01

    Sa ma puna pe mine ca am facultate de sport si licenta , de ce pe Lucan doar ca are nasul mare?.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide