vineri, decembrie 8, 2023
AcasăADMINISTRAŢIELucrările la Bazarul Orizont s-au finalizat. Până la licitație, a început scandalul

Lucrările la Bazarul Orizont s-au finalizat. Până la licitație, a început scandalul

- Advertisement -

Bazarul Orizont a fost finalizat după 3 ani de la demararea lucrărilor de modernizare. Urmează licitația pentru atribuirea locurilor.

Noul Complex Comercial Bazar Big Orizont este o construcție ușoară, cu 86 de standuri de 12 mp fiecare, și care asigură condiții moderne de desfășurare a comerțului de tip bazar.

Vineri, 3 noiembrie a.c., primarul Marius Dulce a vizitat noul Bazar, prezentându-l presei locale. Acesta a anunțat că până la sfârșitul anului se va finaliza și licitația pentru concesionarea spațiilor, prețul de pornire fiind de 800 lei/stand.

Vizita primarului a fost întreruptă de mai mulți comercianți care s-au arătat nemulțumiți de faptul că ei aveau locuri concesionate în vechiul Bazar și nu au întâietate în noul spațiu și astfel vor trebui să participe din nou la licitație.

Degeaba a încercat primarul Dulce să le explice că legea îl obligă să facă licitație pentru că orice societate interesată are dreptul de participa la obținerea unui stand, cei prezenți nu s-au lăsat convinși.

Aceștia au venit chiar cu soluții mai „arhaice” de a se organiza o tombolă pentru repartizarea locurilor. Discuția a rămas în aer, comercianții insistând să nu se facă licitație.

Discuțiile dintre aceștia și primar pot fi văzute în filmare de la minutul 2.55

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite