„Magnolii de oțel” se joacă astăzi, de la ora 18.00, pe scena Sălii de Cultură Barbu Știrbei

Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cociaș, Ștefana Samfira, Ioana Barbu și Irina Ștefan vin astăzi, de la ora 18.00, în fața călărășenilor, cu celebra piesă „Magnolii de oțel”, de Robert Harling.

Piesa ce se va juca pe scena Sălii de Cultură „Barbu Știrbei” din Călărași este produsă de Teatrul Avangardia.

„O comedie seducătoare despre familie și prietenie. Te va face să râzi. Te va face să plângi. Te va emoționa. Te va impresiona. Te va topi. Îți va câștiga inima. MAGNOLII DE OȚEL – O poveste de suflet și o comedie savuroasă!

… o comedie dramă despre modul în care reacționează femeile la crizele grave din cursul vieții, cum ar fi boala și moartea, despre cum găsesc puterea de a merge mai departe și despre cum își pot găsi forța de care au nevoie în relațiile cu cei apropiați, chiar dacă acele relații sunt marcate de diferențe de opinii sau de gusturi.

“Magnolii de Oțel a lui Robert Harling oferă publicului un amestec fermecător de dulceață, impertinență, lacrimi și râs…” – Jay Handleman, Herald-Tribune.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide