vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCOMUNITATEMai multe proiecte vor fi gata anul acesta la Fundulea

Mai multe proiecte vor fi gata anul acesta la Fundulea

- Advertisement -

Până la finalul acestui an, mai multe proiecte vor fi finalizate în orașul Fundulea iar altele vor începe de anul viitor.

Se vor inaugura Sala de sport și Baza sportivă tip 2, iar lucrările de reabilitare de la Școala Mircea Nedelciu vor fi încheiate.

În prezent se lucrează la rețeaua de apă și canalizare prin POIM dar și la extinderea rețelei de gaz. Casa de Cultură va fi și ea gata în câteva luni.

Anul viitor vor începe ample lucrări de asfaltare pe 22 de străzi din oraș, printr-un proiect finanțat pe PNRR.„Lucrările la Casa de Cultură sunt realizate în proporție de 50%, proiect finanțat prin CNI, tot prin CNI, la Școala Mircea Nedelciu se construiește o sală de sport, care la finalul acestui an trebuie să fie finalizată, la fel și baza sportivă tip 2.

Școala Mircea Nedelciu este în reabilitare și estimăm că la finalul lunii noiembrie vom încheia lucrările aici. De asemenea, lucrăm la un studiu de fezabilitate pentru realizarea unei platforme de gunoi și vom amplasa o stație de încărcare pentru mașini electrice.

Pe PNRR am câștigat finanțarea pentru asfaltarea a 22 de străzi, imediat după ce se vor finaliza lucrările la rețeaua de apă de pe aceste străzi vom interveni pentru a le asfalta.

Încă o realizare pentru Fundulea este introducerea conductei de gaz în localitate, deja cei care au depus cereri din timp au fost racordați, avem un procent de 25% din străzi acoperit, dar se lucrează la extinderea rețelei în tot orașul.” – a informat primarul orașului Fundulea, Dorel Dorobanțu.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite