Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială!

Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială! Guvernul își va angaja răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală și cele pentru combaterea evaziunii.

Avem nevoie de reforme profunde. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem. Voi merge până la capăt pentru a tăia risipa și pentru ca toți să plătească ceea ce se cuvine în această țară.

Trebuie să oprim debandada bugetară, să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea și să luptăm în mod real cu evaziunea. Miliarde de euro ajung în buzunarele unor șmecheri sau sunt risipite cu instituții care se calcă pe picioare în loc să fie folosite pentru drumuri, spitale și școli.

Aș vrea să iau puțin de la noi și de la cei care fac foarte mulți bani pentru a da și la pensionari, care au muncit o viață, și la cei aflați în nevoie. Vă anunț că voi merge înainte cu toată fermitatea.

Premier Marcel Ciolacu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide