vineri, decembrie 8, 2023
AcasăPOLITICAMarcel Ciolacu: Nu poţi avea educaţie de calitate dacă profesorii nu sunt...

Marcel Ciolacu: Nu poţi avea educaţie de calitate dacă profesorii nu sunt respectaţi!

- Advertisement -

Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a afirmat că PSD va insista în Parlament, la dezbaterile privind legile Educaţiei, ca noile reglementări să restabilească autoritatea profesorilor, făcând referire la profesoara din Prahova care a fost umilită de elevi sau cea din Capitală care a fost înjunghiată cu un cuţit.

„Cazurile recente ale elevului care a înjunghiat premeditat o profesoară sau al celor din Prahova, care au umilit şi batjocorit un cadru didactic sunt cutremurătoare. Şi este cu atât mai grav cu cât astfel de lucruri se petrec într-o sală de clasă! Aceste cazuri pun în discuţie autoritatea profesorilor.

S-a mers prea departe cu această libertate prost înţeleasă. Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi care consideră că au doar drepturi, fără nicio obligaţie. Lucrurile nu pot continua aşa!

Înainte dascălul era una dintre cele mai respectate persoane din comunitate. S-a pierdut acest respect şi este foarte grav! Nu poţi avea educaţie de calitate dacă profesorii nu sunt respectaţi!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite