luni, aprilie 15, 2024
AcasăFEATUREDMarian Pavel candidează la Budești din partea PSD

Marian Pavel candidează la Budești din partea PSD

- Advertisement -

Marian Pavel a fost desemnat de PSD să candideze pentru funcția de primar a orașului Budești. Președintele PSD, Vasile Iliuță, a anunțat susținere totală pentru acesta.

Marian Pavel și-a motivat dorința de a candida de modul precar în care arată, în continuare, Budeștiul.

„Felul în care arată orașul Budești și satele aparținătoare este unul dintre motivele pentru care m-am decis să candidez. Cu părere de rău vă spun că ar fi putut să arate mult mai bine dacă actuala conducere a Primăriei ar fi avut un plan de dezvoltare coerent, bazat pe priorități și nu pe interese.”

Marian Pavel mai spune că în mandatul actualului primar s-au realizat prea puține lucruri iar ceea ce s-a făcut este de proastă calitate.

„Din păcate nu s-a realizat aproape nimic din ceea ce s-a promis și ce s-a făcut s-a făcut scump și de proastă calitate. Mă refer la străzi reparate cu fel de fel de deșeuri (moluz din demolări și zgură de furnal) care arată mai rău decât înainte de reparații, la gunoiul din localitate care a fost îngropat în pădure, la un trotuar de pe strada Independenței care a costat 4.7 mld. lei și se inundă când plouă, la terenul de sport de la Gruiu care atunci când plouă se transformă în bazin de înot sau platforma comercială din curtea spitalului care s-a rupt după 2 luni. Am dat doar câteva exemple. Spun din păcate deoarece în permanență au existat și bani și susținere din partea consiliului local.Vă vine să credeți sau nu dar pe 18 aprilie, anul acesta, se împlinesc 35 de ani de când Budeștiul, aflat la doar 30 de km de Capitală, a fost declarat oraș. Mergeți, și convingeți-vă dacă este demn de un astfel de statut!”

În cadrul evenimentului organizat de Ziua Femeii la Budești, președintele Vasile Iliuță, alături de coordonatorul colegiului, Mihai Beștea, și însoțit de mai mulți membrii din conducerea organizației județene a PSD, a anunțat candidatura lui Marian Pavel la Primărie.„La Budești avem un candidat puternic și hotărât, Marian Pavel. Suntem o echipă puternică și decisă să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea localităților din județ. Implicarea PSD pentru a câștiga funcția de primar la Budești este totală.”, a transmis președintele PSD Vasile Iliuță.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite