Marinela Voivozeanu: Vrem cât mai multe doamne prezente în politică și administrație

Pentru alegerile din anul 2024, PSD dorește să aibă o mai mare reprezentare a femeilor în politică și administrație astfel că s-a luat decizia, lansată în debutul campaniei „Femeile ne dau puterea”, la care a participat și Marinela Voivozeanu, președinta OFSD Călărași, ca fiecare județ să aibă o doamnă în Parlamentul Românei.

Luna martie a debutat pentru femeile social democrate călărășene cu o serie de întâlniri care au prilejuit, pe de o parte, momente festive legate de sărbătoarea Mărțișorului și a Femeii, dar și discuții despre implicarea mai activă a femeilor în politică și administrație.

„Din prima zi a lunii martie am desfășurat un maraton al Mărțișorului în tot județul Călărași. Am început la Vasilați, am continuat cu Lehliu Gară, Sărulești, Chirnogi, Călărași, Crivăț, Ciocănești. Toate doamnele și domnișoarele s-au bucurat de ceea ce le-am pregătit, pe lângă urări le-am transmis mesajul PSD și, mai cu seamă, mesajul OFSD de la nivel central.

A fost lansat manifestul pentru drepturile femeilor și le-am spus doamnelor că, indiferent din ce localitate fac parte, trebuie să își știe drepturile și trebuie să și le apere. Anul care urmează este anul în care femeile vor fi într-un procent de 30% pe listele de consiliu local, consiliu județean, parlamentare.

Vrem cât mai multe doamne să fie prezente în politică și administrație, dar acest lucru este posibil și dacă acestea își doresc. Și dacă sunt hotărâte și determinate să țină frâiele administrației locale din fiecare localitate a județului.”, a spus Marinela Voivozeanu.

Președinta OFSD, Marinela Voivozeanu, a fost prezentă la Palatul Parlamentului la lansarea campaniei „Femeile ne dau puterea”, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Am fost prezentă la Palatul Parlamentului, la invitația domnului președinte al PSD, Marcel Ciolacu, acolo unde a debutat campania „Femeile ne dau puterea”. Alături de mine au fost câteva doamne reprezentative ale județului Călărași: Laura Munteanu, Tudora Nicolae și Georgiana Teodorescu.

L-am întrebat pe președintele Marcel Ciolacu dacă vom avea doamne impuse de la centru pe listele parlamentare și am fost asigurată că nu. Domnul Ciolacu a menționat că fiecare județ va avea câte o doamnă parlamentar.”, a transmis președinta femeilor social democrate călărășene.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide