Marius Dulce: „Avem SF-uri pentru modernizarea străzilor adiacente străzii București”

Primarul Marius Dulce a declarat recent că toate străzile adiacente străzii București vor fi modernizate, ca o soluție la preluarea traficului de pe principala stradă a Călărașiului, care va intra, la rândul ei, într-un proces de modernizare prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană. În prezent, se desfășoară lucrări de reabilitare pe mai multe străzi din municipiu. Și parcurile pentru copii vor beneficia de o față nouă anul acesta.

„Noi suntem pregătiți cu proiecte ca să putem accesa bani europeni, să-i aducem la Călărași. Avem studii de fezabilitate prin intermediul cărora să reabilităm toate străzile adiacente străzii București pentru că ne interesează infrastructura. Tot cu acești bani am putea asfalta și străzile din cartierul Măgureni.

Anul acesta nu i-am uitat nici pe cei mici și o să vedeți asta în buget. Vom aloca peste 500.000 lei pentru parcul central unde vom amenaja locuri de joacă moderne, cu tartan, cu alte module în care copiii noștri să fie în siguranță. Nu am uitat nici parcul Năvodari, în care nu există decât un leagăn, o să facem și acolo un loc de joacă. De asemenea, în parcul Speranța am găsit modalitatea de a monta module de joacă, iar parcul Florilor va intra în reabilitare, acolo avem deja contracte semnate.”, a spus primarul municipiului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide