luni, iulie 22, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEMarius Dulce: Și pe noi ne deranjează cum se mișcă lucrurile pe...

Marius Dulce: Și pe noi ne deranjează cum se mișcă lucrurile pe strada București

- Advertisement -

Vineri, 10 noiembrie, a început turnarea stratului final de uzură pe strada București, segmentul de drum dintre Tenaris și strada Panduri care are o lungime de 1.060 de metri.

Ritmul lucrărilor nu a fost unul corespunzător fapt ce a creat și crează disconfort, societatea Dimar nereușind să execute în timp optim lucrările prevăzute în proiect.

Primarul Marius Dulce a declarat că și la nivelul Primăriei Călărași există nemulțumiri vizavi de modul de execuție al lucrărilor dar și de calitatea acestora pe strada București.

„Și pe noi ne deranjează cum se mișcă lucrurile pe strada București. Constructorul a avut o întârziere de 3 luni la început, este o firmă destul de mare dar cu foarte multe sincope. Am încercat să creștem ritmul și am impulsionat lucrările pe această zonă, pentru că deranjează, este clar, dar se va termina. Eu estimez că undeva în luna aprilie 2024 va fi gata strada București, pentru că din calculele făcute o să ajungem la finalul acestui an la 80% realizat.

Facem verificări pe teren, chiar la anumite sesizări ale cetățenilor, este clar că lucrurile nu le vom lăsa așa, pentru că trebuie să le refacă acolo unde sunt probleme… Avem diriginte de șantier extern, avem diriginte de șantier extern, sunt oameni de specialitate care verifică și spun ce trebuie refăcut pentru că vrem să evităm toate problemele mai ales că lucrarea o să fie în garanție 5 ani. Deci nu se pune problema să nu facem lucrurile așa cum trebuie.”, a declarat primarul Dulce.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite