luni, aprilie 15, 2024
AcasăPOLITICAMihăiță Beștea și-a lansat oficial candidatura la Oltenița într-o sală arhiplină

Mihăiță Beștea și-a lansat oficial candidatura la Oltenița într-o sală arhiplină

- Advertisement -

Vineri, 29 martie, în sala arhiplină de susținători a Casei de Cultură din Oltenița, PSD l-a lansat oficial în cursa pentru Primăria Oltenița pe Mihăiță Beștea.

Acesta se va lupta la alegerile locale din iunie cu actualul primar liberal, Costinel Milescu, dar și cu fostul primar social democrat, Petrică Țone, actual candidat din partea AUR.„Astăzi am trăit un moment unic, am simțit dragostea și suținerea dumneavoastră, celor prezenți la evenimentul meu de lansare a candidaturii la primăria Municipiului Oltenița, din partea Partidului Social Democrat!

Vă mulțumesc și mă înclin în fața tuturor! Vă promit că am sa fac tot ce îmi stă în putere să nu vă dezamăgesc! Mulțumirile mele speciale merg către mama și soția mea, cele mai aprige susținătoare, dar și către președintele nostru, domnul Vasile Iliuță, un lider desăvârșit și un prieten de neegalat!

Mulțumesc organizației PSD, suntem mulți, puternici și motivați să redăm Oltenița cetățenilor!”, a declarat Beștea.

Prezent alături de tot executivul PSD Călărași, dar și de numeroși membri ai organizației județene, președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, i-a transmis candidatului Beștea toată susținerea iar pe oltenițeni i-a îndemnat să aleagă dezvoltarea.
„O sală arhiplină, o echipă puternică, un candidat: printre ropote prelungite de aplauze, prietenul și colegul meu Mihăiță Beștea și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Oltenița.

Proiectul meu politic județean nu poate fi complet fără Oltenița. Oltenița are o importanță istorică, socială și economică de necontestat. De aceea, faptul că acestui oraș i-a fost negat dreptul la dezvoltare prin patru ani de administrație locală neperformantă, mă face să îmi doresc să îl știu în mâini sigure, pentru mandatul 2024-2028.

Iar aceste mâini sigure îi aparțin lui Mihăiță Beștea. Am toată încrederea în acest candidat tânăr, tenace, chibzuit, cu o vastă experiență administrativă și politică. Am toată încrederea că, din 9 iunie, Mihăiță Beștea va aduce dezvoltarea și bunăstarea în Oltenița. Pentru că Oltenița merită acest lucru!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite