luni, iulie 22, 2024
AcasăFEATUREDMircea Ștefan este noul antrenor al Dunării Călărași

Mircea Ștefan este noul antrenor al Dunării Călărași

- Advertisement -

Mircea Ștefan, în vârstă de 39 de ani, este de luni, 1 iulie 2024, noul antrenor principal al echipei Dunărea Călărași, club pentru care a activat inclusiv ca jucător în Liga 2, în 17 meciuri din sezoanele 2015-2016 și 2016-2017.

După retragere a fost antrenor la juniorii Dunării, din 2018 până în 2020, iar apoi a condus Zarea Cuza Vodă, Dunărea Grădiștea și CSM Fetești, cu aceasta din urmă reușind o promovare în Liga 3, iar din vara anului 2022 a ajuns antrenor secund la Metalul Buzău, în stafful lui Valentin Stan, alături de care, în această vară, a reușit promovarea echipei în Liga 2.

„Pentru Dunărea Călărași vom face transferuri. Ne vom baza și pe juniorii călărășeni. Avem jucători de valoare la juniori”- a declarat antrenorul Mircea Ștefan.

„Este de datoria noastră să menținem vie legenda acestei echipe de suflet, pentru suporterii și iubitorii fotbalului călărășean. Am încredere că vom reuși, împreună cu toți cei implicați în acest context sportiv, să readucem Dunărea Călărași acolo unde îi este locul!” -președintele CJ, Vasile Iliuță

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite