luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEModernizarea infrastructurii de apă, prioritatea primarului Ciprian Olteanu pentru noul mandat

Modernizarea infrastructurii de apă, prioritatea primarului Ciprian Olteanu pentru noul mandat

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Activitatea primarului Ciprian Olteanu a fost mai mult decât convingătoare pentru locuitorii comunei Unirea, astfel încât, la alegerile din 9 iunie, aceștia i-au acordat încrederea pentru un nou mandat.

Prioritatea primarului Olteanu pentru acest nou mandat este modernizarea infrastructurii de apă din comună.

Conform informațiilor oferite de primar, vor fi înlocuiți 37 km de conducte vechi pentru a reduce pierderile și a asigura o distribuție eficientă. Va fi implementat un sistem inteligent de contorizare pentru monitorizarea și gestionarea consumului de apă. De asemenea, va fi construită o stație modernă de tratare a apei pentru acces la apă curată și sigură.

Beneficii:

✅ Eficiență ridicată: Se vor reduce pierderile de apă.
✅ Servicii îmbunătățite: Alimentare constantă și fiabilă.
✅ Acces la apă curată: Protejarea sănătății publice.
✅ Management inteligent: Monitorizare precisă și rapidă a consumului.

Proiectul are documentația completă și toate avizele obținute precum și autorizația de construire. Licitație a fost câștigată cu clauză suspensivă, urmează obținerea finanțării necesare pentru a începe lucrările și a transforma acest plan în realitate.

Înainte de scrutinul din 9 iunie, Ciprian Andrei Olteanu, primarul în funcție al comunei Unirea, declara următoarele:

„Am intrat în campania electorală însă nu se schimbă nimic pentru mine, în acest mandat am muncit ca și cum sunt alegerile în fiecare weekend și după atâtea realizări, munca se mută acum la dumneavoastră! Este momentul să faceți o analiză și să decideți viitorul comunei noastre!”

Un mesaj simplu, la inima oamenilor care avea să fie decisiv! De altfel, cu mult înainte de campania electorală, Liviu Moise, unul dintre cei mai fervenți susținători spunea:

„Ciprian Andrei Olteanu este cel mai prolific primar pe care l-a avut comuna Unirea, și ghiciți ce: mai sunt așa multe de făcut, încât, începând cu 10 iunie, el va continua să fie primar pentru comunitatea noastră! Nu îl lăsăm să muncească singur, suntem muuulți alături de el! Îți mulțumesc din nou, Ciprian Andrei Olteanu!”

Și, a avut dreptate! Ciprian Andrei Olteanu a câștigat la pas alegerile din 9 iunie! A doua zi după finalizarea numărării voturilor, Ciprian Andrei Olteanu a transmis un mesaj locuitorilor din Oltina și Unirea, prin care anunță că este confirmat pentru funcția de primar:

„Azi este despre viitor. Vă prezint două borne interesante pe care voi, cei care mi-ați acordat votul le-ați atins: 1.214 persoane au pus ștampila pe numele meu și, pentru prima dată, un partid, PNL, căruia voi i-ați câștigat 8 consilieri locali din 11 totali! Pentru mine e clar, voturile nu sunt câștigate de candidați ci sunt date cu împrumut de cetățeni pentru o perioadă de 4 ani în care lucrurile trebuie să se schimbe, să se întâmple și să se vadă! Mulțumesc din suflet tuturor celor care au ieșit ieri la vot și au văzut schimbarea din comuna noastră. Mă angajez pentru încă 4 ani, să nu vă dezamăgesc. Al vostru Primar!”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite