Muzica Bucureștiului de odinioară se aude miercuri la Călărași

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la spectacolul „Poveste din Bucureștiul de odinioară”, o evocare muzicală a cântecelor de odinioară, ce și-au câștigat prin frumusețe dreptul la nemurire și au creat un univers sonor a celor 100 de ani de Unire.

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 decembrie 2018, în Sala „Barbu Știrbei” a CJCC, începând cu ora 18:00.

Spectacolul aduce în atenția publicului șlagărele românești de la 1918 și până în zilele noastre, ce stau la baza arhitecturii muzicii naționale românești, într-un concept unic, care păstrează parfumul, eleganța și candoarea acelor timpuri.

Actrița Miruna Ionescu și violonistul Valentin Albeșteanu au adunat melodiile reprezentative ale Bucureștiului interbelic, trecute demult în negura uitării.

Protagoniștii acestui spectacol au salvat dincolo de timpuri o poveste muzicală despre frumusețe și adevăr în care romanța, tangoul, valsul și foxtrotul, emoția și respectul pentru valori reînvie Micul Paris, într-un eveniment inedit conceput și realizat pentru bucuria publicului spectator, sub deviza ”Împreună, putem salva prin artă, partea frumoasă a lumii”.

În distribuția spectacolului:

MIRUNA IONESCU – voce

VALENTIN ALBEȘTEANU – vioară

VALENTIN CUCU – pian

DANIEL MUSTĂȚEA – acordeon

NICOLAE PETREA – contrabas

Preț bilete: 30 lei adulți / 20 lei pensionari și elevi

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide