Nostalgia anilor de liceu

În această zi specială, a reuniunii colegilor după 57 ani de la terminarea liceului „Nicolae Balcescu” Călărași, am redescoperit în arhiva amintirilor poveşti pe care le credeam uitate, poveşti care ne vor hrăni sufleteşte multă vreme.

Revederea cu foştii colegi şi cu d-na Truică Gabriela, diriginta noastră care ne-a călăuzit paşii timp de patru ani, ne-a întinerit pur şi simplu!

Şi dacă atunci aveam o dorinţă fermă de a răzbi în viaţă, acum am putut spune că suntem învingători, pentru că da, am ştiut să ne folosim de tot ceea ce ne-au învăţat părinţii şi dacălii noştri pentru a rezolva corect ecuaţia vieţii, indiferent câte necunoscute am întâmpinat.

Cu excepţia faptului că ne-am maturizat un pic feţele, suntem aceiaşi, dragi colegi! Demni. Corecţi. Organizaţi. Nu ne-am pierdut principiile pe care le-am căpătat în cei patru ani de liceu, nu ne-am pierdut nici măcar ticurile, ca să nu mai vorbim de faptul că ne-au încercat emoţii la fel de mari ca şi în ultima oră de dirigenţie. Dar, cel mai mult m-am bucurat să descopăr că sufletele ne-au rămas la fel de entuziaste ca la 18 ani.

Sunt momente care cântăresc extraordinar de mult în viaţa unui om şi ar fi bine să nu le rataţi, chiar dacă aţi trăit cu impresia că nu aţi fost extrem de apropiaţi când eraţi colegi de liceu!

Vă așteptam cu mult drag și in anii următori!!!!

Vasile Alămureanu, Lucian Adam și Mircea Pană – Echipa de organizare

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide