Noua Piaţă Centrală din Călăraşi va costa 5,9 milioane lei şi se va numi Piaţa Unirii

Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Lucrări de amenajare Piaţa Unirii (Piaţa Centrală)” din Municipiul Călăraşi care va fi realizat anul viitor.

Valoarea investiţiei este de 5.961.970,87 lei la care se adaugă TVA în sumă de 1.132.774,46 lei, din care C+M este de 4.552.794,71 lei la care se adaugă TVA în sumă de 865.030,99 lei.

Viitoarea piaţă va avea şi o denumire nouă, aceasta se va numi Piaţa Unirii. Conform viceprimarului Dragoş Coman, în perioada următoare execuţia şi proiectul tehnic vor fi scoase la licitaţie pe SICAP. Lucrările vor începe, cel mai probabil, anul viitor. Pe amplasamentul fostei pieţe, ce a fost demolată, se propune realizarea unei construcţii cu destinaţie comercială şi funcţiuni complementare. Construcția va îngloba trei corpuri legate printr-o zonă pietonală delimitată de coloane:

– corp central cu regim de înălţime parter + etaj;

– două corpuri parter dispuse simetric lateral faţă de axul central- dreapta/stânga.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide