Noul bazin de înot din Călărași va purta numele fostului primar Daniel Ștefan Drăgulin

În unanimitate, consilierii locali au aprobat, în ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, atribuirea denumirii dr. ing. „DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN”, bazinului de înot didactic, situat în municipiul Călărași, Bulevardul Republicii, nr. 2C. În luna noiembrie a anului trecut, Daniel Ștefan Drăgulin a fost numit cetățean de onoare post-mortem al municipiului Călărași în cadrul unei ședințe extraordinare, Ambele proiecte au fost inițiate de primarul Marius Dulce.

„Bazinul de înot didactic are un impact pozitiv, determinant în vederea creării unui spațiu – cadru pentru activități sportive și de relaționare între beneficiarii finali ai acestui proiect, cu scopul perpetuării unor manifestări sănătoase educațional-sportive.

Pentru a oferi scolilor si tineretului din municipiu o dotare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă, prin practicarea înotului și pentru a asigura conditii optime pentru realizarea unor performante scolare la acest nivel, s-a inițiat acest demers pentru realizarea investiției „Construire bazin de înot didactic” de către fostul primar al municipiului Daniel Ștefan Drăgulin.

În calitatea sa de primar, domnul Daniel Stefan Drăgulin a realizat multiple acțiuni în ceea ce privește dezvoltarea locală, participând și coordonând grupurile de analiză și propuneri prin investiții finanțate atât din bugetul local cât și din fonduri naționale și europene nerambursabile.

Astfel, în perioada celor două mandate au fost realizate documentele strategice necesare și inerente dezvoltării municipiului, reprezentând baza pe care s-au construit proiectele inițiate, plecând de la promovarea celor mai bune idei de satisfacere a necesităților reale ale municipiului, în concordanță cu direcțiile naționale și europene de dezvoltare, cu specificul local, cu nevoia de înscriere, în final, a municipiului între orașele dezvoltate ale Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.” – se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Daniel Drăgulin a fost preşedinte al Organizaţiei Județene a PNL Călăraşi în perioada 2017 – 2020, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași între 2004-2012 şi primar al municipiului în perioada 2012-2020.

Daniel Ştefan Drăgulin a decedat pe 12 octombrie 2020, la doar 59 de ani, în urma infectării cu virusul COVID-19.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide