Numerele norocoase în funcție de ziua de naștere

Cunoscutul astrolog și numerolog Mihai Voropchievici a realizat pentru Astro Fanatik un horoscop floral și a dezvăluit care sunt numerele norocoase ale fiecăruia, în funcție de ziua în care s-a născut, dar și zilele în care se iau cele mai bune decizii.

Zilele 1, 10, 19, 28

Îi reprezintă Floarea Soarelui, care este ocrotită de soare, este mereu în centrul atenției și este o floare lider. Caută să conducă inclusiv în cuplu. Persoanele născute în acele date sunt optimiste, sunt oamenii cu soluții, dinamici. Când vine vorba de defecte, sunt impulsive, severe, egoiste, dominatoare. În dragoste e sincer, vrea să conducă în cuplu și să decidă el tot.

Numere cu șanse la Loto: 1, 11, 16, 19, 22, 25 și 31. Zile în care poți lua o decizie foarte bună sunt duminică și luni.

Zilele 2, 11, 20, 29

Sunt caracterizate de Bujori, care iubesc primăvara. Este sincer și are o imaginație bogată. Pune suflet în tot ce face, iubește siguranța și confortul. E un om perseverent, loial, pasional, și visător. Defecte: critic, încăpățânat. În dragoste, e un om stabil, iubitor, care nu suportă singurătatea.

Numere cu șanse la Loto: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33 și 42. Zile bune: duminică, luni și vineri

Zilele 3, 12, 21, 30

Ei sunt Papucul Doamnei. Nu suportă programul strict, regulamentele, este un spirit liber, mereu în mișcare, au o personalitate puternică. Este dinamic, guraliv, vioi, isteț, deschis și sociabil. Defecte: instabilitate, neatenție, grabă, orgoliu.

Numere cu șanse la Loto: 6, 9, 15, 18, 24, 27, zile bune: sâmbăta și duminica

Zilele 4, 13, 22, 31

Îi reprezintă Albăstreaua. Este conservator, nu suportă ironiile, glumele făcute la adresa sa. Din cauza rigidității, reușește greu să-și exprime sentimentele. Este disciplinat, onest, corect, statornic și organizat. Defecte: nu știe de glumă, caută să-și impună standardele.

Numere cu șanse la Loto: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29. Zile bune: sâmbătă, duminică, luni

Zilele 5, 14, 23

Irisul îi reprezintă. Sunt persoane care trăiesc clipa, nu țin cont de bariere. Sunt, totodată, persoanele care îi pot uimi pe toți, pentru că iubesc distracția, sunt spontani, iubesc călătoriile, sunt imprevizibili, vă puteți aștepta la orice de la ei. Irisul e maleabil, inteligent, foarte plăcut. Defecte: narcisist, excentric, extravagant.

Numere cu șanse la Loto:  1, 10, 19, 28, 30, 38 și 5, 14 sau 23.  Zile bune: miercurea și vinerea.

Zilele 6, 15 și 24

Macul îi reprezintă. Vrea totul sau nimic și caută echilibrul în orice lucru, este o fire visătoare și cată mereu iubirea veșnică. Este un mare visător. Este foarte sensibil, înțelegător. Defecte: foarte posesiv, pretențios și uneori intră pe latura viciilor.

Numere cu șanse la Loto: 3, 6, 9, 21, 24, 27 și 30. Zile bune: marțea, joia și vinerea.

Zilele 7, 16 și 25

Orhideea este orientată către spiritualitate, mistere. Vrea mereu să ajute, e sensibil, știe să iubească profund, dar așteaptă și reciprocitate. Este atractiv și provoacă gelozii. Este onest, sensibil și responsabil. Defecte: imprudență, naivitate, încredere excesivă.

Numere cu șanse la Loto: 12, 20, 21, 29, 30, 40 sau 7, 16 și 25. Zile bune: duminică și luni.

Zilele 8, 17 și 26

Margaretele îi reprezintă. Nu acceptă niciodată compromisuri. Devin încăpățânați și agresivi dacă le sunt încălcate regulile. E perseverent, sincer, ambițios. Defecte: emotiv, posesiv, introvertit.

Numere cu șanse la Loto: 4, 8, 22, 24, 26 și 31. Zi bună: sâmbăta.

Zilele 9, 18 și 27

Trandafirul iubește viața, adoră gloria, poziția socială și rangurile. Posedă un puternic magnetism sexual pe care știe să-l folosească. Este fire pasională, altruistă, generos, sensibil, energic, inocent. Defecte: impulsiv, orgolios, imprevizibil, idealist, sarcastic și înțepător

Numere cu șanse la Loto: 9, 15, 18, 24, 27, 30. zile norocoase: marți, joi și vineri.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide