O echipă de ţărani i-a bătut pe cioflingari!

Sorin Anghel. Ruşine Dunărea Călăraşi! Echipa fanion a judeţului a ajuns la al doilea sezon consecutiv în care nu reuşeşte să învingă pe Victoria Chirnogi, cealaltă reprezentantă a judeţului în Liga a 3-a. Meciul de la Chirnogi, desfăşurat sâmbăta trecută, a fost un derby. Jocul prestat de către cei care au alergat mingea printre smocurile de iarnă nu a fost unul extraordinar, dar putem pune eticheta de derby din moment ce malul de pământ ce ţine loc de tribună a fost plin cu microbişti.

Victoria gazdelor, scor 3-2, nici măcar nu poate fi pusă la îndoială atâta timp cât jucătorii lui Virgil Bogatu n-au arătat nici un fel de ambiţie, n-au încercat să facă posesie, preferând doar să bubuie baloane spre careul advers, acolo unde Bidirean a făcut legea. Pentru chirnogeni, cele trei puncte au venit firesc, iar pe final chiar ar fi putut să-şi umileasa adversarul, dar au tratat cu prea mare lejeritate ocaziile de gol avute.

Antrenorul gazdelor, Virgil Niţoi, duşman declarat al celor de la Dunărea Călăraşi, şi-a împlinit un vis prin victoria de sâmbătă. Tehnicianul a trimis câteva săgeţi către conducerea administrativă a judeţului, invitându-l pe Răducu Filipescu, preşedintele CJ Călăraşi, să aloce fonduri către Victoria Chirnogi.

„Cei de la Dunărea trebuie să recunoască că n-au avut nici o şansă. Eu cred că au avut noroc pentru că i-am băgat pe terenul al doilea, care este foarte prost. Dacă jucăm pe terenul principal, nu le dădeam doar trei, le dădeam şapte sau poate opt. N-au arătat nimic la Chirnogi. Eu i-am bătut cu o echipă formată din caractere, cu băieţi care au salarii mici şi neplătite la timp. Am aşteptat de multă vreme clipa în care voi învinge Dunărea Călăraşi. Nu mi se pare normal că cei de la Consiliul Judeţean să îi ajute doar pe ei, iar noi să fim ai nimănui. Şi noi reprezentăm acelaşi judeţ pe care îl reprezintă Dunărea şi cred că îl reprezentăm mai bine.”, a declarat Virgil Niţoi.

În etapa de astăzi, Victoria Chirnogi se va deplasa la Axintele, pentru meciul cu Viitorul. Gazdele sunt pe primul loc şi au în componenţă câţiva jucători care în trecut au evoluat pentru clubul condus de către Mircea Dan. Misiunea chirnogenilor este una deosebit de dificilă. După meciul de la Axintele, Victoria va intra într-o vacanţă forţată, timp în care vor avea loc câteva meciuri amicale împotriva unor adversari necunoscuţi. Necunoscut este şi viitorul echipei din Chirnogi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide