Pe 1 octombrie, pensionarii sunt invitați la spectacolul „Tradiții românești și nu numai”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vine în întâmpinarea evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice și marți, 1 octombrie, începând cu ora 19:00, îi invită pe pensionarii călărășeni la spectacolul „Tradiții românești și un numai”.

Sărbătoriții zilei se vor bucura de un repertoriu muzical extrem de variat și bogat prin prezența pe scena Sălii „Barbu Știrbei” a Trupei Alesis, formată din Alina și Romeo Negoiasa, cei doi reușind, în 20 de ani de carieră exemplară, să îmbine tradițiile muzicii ușoare românești cu filonul folcloric autentic și să ofere publicului daruri muzicale de excepție.

Toate aceste daruri muzicale sunt dedicate, marți, 1 octombrie, cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice, tuturor pensionarilor ce vor fi prezenți la evenimentul ce face parte din Proiectul de educație prin artă „7 ZILE 7 ARTE”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide