marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALPercheziții la braconierii din Călărași. 4 bărbați au fost reținuți

Percheziții la braconierii din Călărași. 4 bărbați au fost reținuți

- Advertisement -

Percheziții domiciliare în Călărași, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, fiind bănuiți 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 66 de ani.

Pe 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R, polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ai inspectoratelor de poliție județene Ialomița, Ilfov și Constanța și 3 echipe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au pus în executare mandate de percheziții domiciliare în județul Călărași.

Aceștia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au efectuat 18 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, fiind bănuiți 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 66 de ani.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării aproximativ 230 de kg de carne de vânat, 9,6 kg de preparate din carne de vânat, 19 arme letale de calibru 12,16, 2.279 de cartușe de calibru 12,16, 1 trofeu de cerb necrotaliat, 6 crotalii, 1 dispozitiv de vedere nocturnă, 4 lanterne și 12 telefoane mobile.

În prezent, se efectuează cercetări, în vederea completării probatoriului în cauză și a stabilirii situației de fapt, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Față de 4 dintre bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite