luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEPerformanțele primarului Gabriel Stanciu (Dragalina), greu de egalat

Performanțele primarului Gabriel Stanciu (Dragalina), greu de egalat

- Advertisement -

Gabriel Stanciu a preluat conducerea Primăriei Dragalina în urmă cu 12 ani, timp în care a reușit să schimbe radical fața comunei.

Pe lângă modernizarea infrastructurii rutiere, de apă și canalizare, școlare și culturale, primarul Gabriel Stanciu a reușit să le ofere locuitorilor comunei liniște, prin siguranța instaurată pe străzile localităților, cunoscute fiind problemele pe care le-a avut comuna mulți ani.

„Anul acesta vom începe asfaltarea și în zona Liceului până la Dispensar, lucrări ce se vor finaliza cel mult până la 1 august. Tot în această perioadă vor continua lucrările la canalizare în toată localitatea, începem gazele la Constantin Brâncoveanu, gazele în cartierul Gării, reabilitarea la iluminatul public în tot satul Dragalina, panouri fotovoltaice la Liceu, școală corp B, reabilitare Hala tractoare și dotarea cu utilaje, dotarea cu mobilier a instituțiilor de învățământ și multe alte. ANL va scoate la licitație publică reabilitarea blocurilor de locuințe de lângă biserică.

SĂNĂTATE să avem că de muncă avem destul. Mă întreb oare cei care vor să fie primari, oare știu ei ce înseamnă contabilitate, impozite și taxe, proiecte cu fonduri nerambursabile, registrul agricol, respect și muncă? Vă spun eu: nu va mai fi nimeni în stare măcar să îngrijească ceea ce am construit noi, eu mă chinui și sper să construiesc o echipă de tineri care să învețe și sa aibă aceeași determinare, ambiție și putere de muncă cu dragoste față de comuna lui să ducă mai departe investițiile făcute de noi.

Va întrebați, poate, ce tot bat cu eficiența energetică și panouri fotovoltaice? Vă spun eu: ia luați în calcul să nu mai plătiți energia electrică acasă, să deveniți independenți din punct de vedere energetic și acei bănuți să îi puteți folosi la altceva sau economii. Așa ceva vom reuși noi și prin aceste economii vom menține prețul la apă și canalizare la un nivel foarte scăzut față de celelalte localități.

Vom fi prima localitate din țară din punct de vedere al eficienței energetice și al independenței energetice. Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de noi și de echipa mea PNL Dragalina!” – le-a transmis primarul Stanciu concetățenilor săi.

Numai în acest mandat, echipa primarului Gabriel Stanciu a reușit să depună nu mai puțin de 28 de proiecte, dintre care multe fiind deja implementate.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite