Piesa „Animale” se joacă din nou, mâine, la Călărași

După trei reprezentații pe scena „Barbu Știrbei” Călărași și una la București la Teatrul Dramaturgilor Români, piesa „Animale” a Trupei de Teatru „Aurel Elefterescu”, a Centrului  Județean de Cultură și Creație Călărași, revine  în fața publicului  călărășean.

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la piesa „Animale” ce va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, începând cu ora 18:00, încheind astfel seria de spectacole teatrale din acest an.

Spectacolul „Animale” al Trupei de teatru „Aurel Elefterescu” se înscrie în Calendarul de proiecte și programe – „PROMOVARE PRIN SPECTACOL” – al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe șanse de supraviețure într-un mediu sălbatic. Și dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia?

Pregătiți-vă să descoperiți o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relație reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă.

Veți face cunoștință cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate.

Animale – un spectacol în care se pun la indoială șansele de supraviețuire ale omului modern într-un mediu civilizat.”

„Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte. Periodic redescopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil.

De această dată am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul „Aurel Elefterescu” din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide