Poliția Locală a aplicat 65 de sancțiuni contravenționale într-o săptămână

În perioada 23-29 iulie, polițiștii locali călărășeni au legitimat 174 de persoane, au constatat 89 de fapte antisociale și au aplicat un număr de 65 de sancțiuni contravenționale și 24 de avertismente verbale.

La capitolul circulația pe drumurile publice, au fost constatate 25 de fapte. Au fost aplicate 16 amenzi contravenționale în sumă de 4640 de lei lei pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier ”Oprire interzisa”.

Au fost aplicate 4 amenzi în valoare de 250 de lei pentru aruncat gunoaie, o amendă (200 de lei) pentru acte de comerț pe domeniul public fără autorizație, o amendă (200 de lei) pentru conducerea unui autovehicul pe aleile din parc, o amendă (200 de lei) pentru îngrădirea unui spațiu verde, o amendă (2000 de lei) pentru schimbarea destinației unui spațiu verde, o amendă (600 de lei) pentru neîngrădirea și neigienizarea unui spațiu verde și 3 amenzi (600 de lei) pentru parcarea pe spațiul verde.

Pe Legea 61/1991, au fost constatate 15 fapte și au fost aplicate amenzi după cum urmează: o amendă (200 de lei) pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, 8 amenzi (2000 de lei) pentru tulburarea liniștii publice, o amendă (1500 de lei) pentru organizarea de petreceri private care tulburara linistea publică, o amendă (300 de lei) pentru cerșetorie.

În ceea ce privește ocuparea domeniului public, au fost constatate 5 fapte, aplicându-se amenzi în valoare de 1.500 de lei pentru ocuparea domeniului public fără acord.

Au mai fost amenzi și 4 amenzi pentru nesolicitarea unui nou act de identitate la expirarea celui vechi (190 de lei) dar și o amendă (50 de lei) pentru fumat lângă locurile de joacă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide