Poliția Locală | Amenzi de 13.180 lei și 33 de avertismente verbale în prima săptămână din iunie

Patrule de polițiști din cadrul Direcției Poliția Locală Călărași au acționat la sfârșitul săptămânii trecute pentru prevenirea unor fapte de natură contravențională privind ordinea și liniștea publică, curățenia în municipiu și circulația pe drumurile publice. Au fost vizate parcurile, gara CFR și strada București.

În perioada 31 mai – 6 iunie 2021, polițiștii locali au legitimat 160 de persoane, au intervenit la 22 sesizări primite prin dispeceratul instituției și 25 sesizări prin sistemul 112, au aplanat 7 stări conflictuale, au constatat 76 fapte antisociale și au aplicat un număr de 43 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.180 lei și 33 de avertismente verbale.

„Nu ne oprim aici, dimpotrivă, vom continua acțiunile începute pentru că ne dorim un oraș liniștit și curat. Vă rugăm să ne semnalați orice încălcare a normelor de conviețuire socială la numărul de telefon 0242.313.525” – Daniel Anghel, director executiv DPL Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide