Poliţiştii desfăşoară acţiuni în zona adiacentă a unităţilor de învăţământ

În perioada 26 – 28 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a cazurilor de absenteism şcolar, a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, precum şi pentru verificarea respectării normelor igienico-sanitare pentru răspândirea virusului SARS-Cov-2, în zona unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Călăraşi.

La aceste acţiuni au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de ordine publică.

În cadrul acţiunilor au fost verificate 6 unităţi de alimentaţie publică şi au fost legitimate 121 de persoane, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor  pandemiei de Covid-19.

Astfel de acţiuni preventive vor fi efectuate şi în perioada următoare, sub coordonarea Biroului Siguranţă Şcolară al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Ne dorim şi acţionăm în permanenţă pentru ca elevii din judeţul nostru să meargă la şcoală în siguranţă.

De asemenea, reamintim obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în proximitatea unităţilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide