Portarul Dunării, Cătălin Straton, operat cu succes

Portarul Dunării, Cătălin Straton, a părăsit terenul în minutul 23 al partidei cu Hermannstadt, fiind dur faultat de atacanţul Ştefan Blănaru.

Internat săptămâna trecută la Clinca Provita din Bucureşti, cu diagnosticul „fractură cominutivă cubitus drept”, portarul Dunării a fost operat de doctorul Daniel Iulian Vâlcioiu, specialist în ortopedie şi traumatologie – chirurgia mâinii, operaţia fiind o reuşită.

„Pacientul a suferit o fractură cominutivă de antebraţ, cu deplasare, în urma contactului direct cu adversarul. Intervenţia de chirurgia mâinii a decurs fără fără complicaţii şi a constat în reducerea anatomică a fracturii şi fixarea cu o placă de titan. Recuperarea mobilităţii o va face în primele săptămâni iar până la 2 luni va putea recăpăta şi forţa. Dacă recuperarea merge conform planului, este aştept să revină pe teren în maxim două luni” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Daniel Vâlcioiu, medic specialist ortopedie – traumatologie – chirurgia mâinii, Doctor în ştiinţe medicale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide