Potoliţi-vă, domnilor primari!

Sorin Anghel. Dacă eşti primar nu înseamnă că eşti stăpân. Dacă eşti primar trebuie să îi conduci pe cei care muncesc pentru comunitate, nu să te coborî atât de jos încât să ajungi în situaţia de a face lucruri fără nici un folos. A face aranjamente în fotbal înseamnă a nu te pricepe la acest sport. Îţi furi singur pălăria. Dacă eşti om de fotbal, trebuie să accepţi şi înfrângerile. Dacă eşti un om de fotbal nu poţi să te aştepţi să câştigi în fiecare zi. Nu este o ruşine să pierzi, ci doar o dovadă că eşti om, nu extraterestru, doar o dovadă că eşti corect, nu măgar. Sau primar!

Ultimele etape din Liga Tractoriştilor au fost groaznice. Nu s-a jucat fotbal, ci barbut. Toate blaturile s-au desfăşurat la iniţiativa primarilor sau a celor care finanţează echipele. Nu s-a îmbogăţit nimeni de pe seama acestor mizerii. Însă toţi s-au umplut de o mizerie de care nu se vor mai lepăda nici trecând prin apa Iordanului. Borcea, Dor Mărunt, Lehliu Gară, Săruleşti, Fundulea, Ulmeni, Sohatu şi Mânăstirea sunt echipele care au călcat strâmb în faţa lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu le rânduieşte pe toate la timpul lor.

Scandalul petrecut în minutul 3 al meciului dintre Săruleşti şi Independenţa, când un jucător al gazdelor l-a făcut KO pe arbitrul Gabriel Bondoc, nu este întâmplător. Este pedeapsa divină pentru blatul petrecut cu o etapă înainte, la meciul dintre Lehliu Gară şi Săruleşti. Dumnezeu a arătat că cine nu joacă fotbal, cine vinde meciuri, va avea de jucat în continuare în compania unor echipe precum este cea de la Săruleşti, care are un teren cât o masă de tenis şi care te poate urca oricând pe garduri. Nu cred că este careva încântat de condiţiile de la Săruleşti, la fel cum nu cred că este careva bucuros, exceptându-i pe cei de la Lehliu Gară, că o astfel de echipa va rămâne în Liga Tractoriştilor.

1 Comentariu

 1. MariusM
  14 iunie 2013 - 09:11

  Ai dreptate doar partial…..Daca Dunnezeu ( dupa cum spui tu) “rasplateste” echipele prost organizate , blatiste, etc…..cu arbitrii ce trebuie sa se intample???????? da , poate Sarulesti-ul nu are baza sportiva demna de Liga Tractoristilor, dar nu cred ca este singura, si ma rog a cui este vina????? …..corect ..a comisiilor de control….. Daca sau tot plans echipele vizitatoare, de ce nu au refuzat in retur sa mai joace pe acest teren….. de ce nu a contestat terenul la AJF….
  De ce din toate echipele blatiste Sarulestiul iese in fata …… Da , rusine Sarulsti-ului, dar mai rusine echipelor care au umblat la aritri inca de la inceputul campionatului(cred ca nu terebuiesc reamintite)…..Cu siguranta i-ti pot spune ca in proportie de 99,99% Sarulesti si-a jucat corect sansele…..
  DACA E SA “MURIM” LASATI-NE SA O FACEM CU DEMNITATE , NU MAI TERFELI NUMELE SARULESTI-ULUI
  CU RESPECT!

  Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide