Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu organizația județeană a PNL Călărași

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat miercuri, 15 martie a.c., într-o vizită de lucru în județul Călărași, alături de ministrul internelor Lucian Bode, de șeful Cancelariei Primului Ministru, Mircea Abrudean și de președintele Organizației Județene Călărași a PNL, senatorul Ciprian Pandea.

Premierul a oprit, în drum spre obiectivele din program, la pasajul de la Drajna, unde s-a întâlnit cu primarul Gabriel Stanciu și cu constructorul. Aici, șeful Executivului a primit asigurări că până la finalul lunii mai circulația pe pasaj va fi deschisă.

Apoi, programul zilei a continuat cu vizita la ferma Enigmar Agro SRL, din comuna Alexandru Odobescu, beneficiară de fonduri oferite de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, condusă de liberalul călărășean Geoorge Chiriță.

Vizita de lucru din județul nostru a delegației guvernamentale s-a încheiat la societatea Gimart, din municipiul Călărași, singurul producător din România de echipamente complete de punte pentru vase de pescuit, științifice, de cercetare și militare.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a dorit să aibă o întâlnire și cu Organizația județeană a PNL, întâlnire la care au participat primarii liberali, președinți de filiale locale, directori de deconcentrate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide