Premierul Nicolae Ciucă, vizită de lucru, astăzi, în județul Călărași

În cursul zilei de astăzi, premierul Nicolae Ciucă va efectua o vizită în județul Călărași, unde va vizita două companii importante, una din domeniul agricol iar cealaltă din sectorul industrial.

La ora 16:30, va ajunge la Ferma Engimar Agro SRL, din comuna Alexandru Odobescu, o fermă modernă care se ocupă cu producția de cereale. Ferma a beneficiat de fonduri europene pentru construcția de spații de depozitare a cerealelor și achiziția de utilaje. Acolo, va avea o discuție cu reprezentanții companiei și va inspecta facilitățile fermei.

Mai apoi, la ora 18:00, premierul va vizita societatea Gimart Import Export, din municipiul Călărași, o companie specializată în confecții și structuri metalice. În cadrul vizitei, va discuta cu directorii companiei despre perspectivele de dezvoltare a afacerilor lor și despre modalitățile prin care Guvernul poate sprijini astfel de companii.

Scopul vizitei premierului în județul Călărași este de a promova investițiile și dezvoltarea economică în această regiune, precum și de a identifica oportunități de creștere și dezvoltare a afacerilor în sectorul agricol și industrial.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide