Președinta OFL, Nicoleta Pauliuc, prezentă la Călărași, la întâlnirea cu femeile liberale

Lidera organizației naționale a OFL, Nicoleta Pauliuc, s-a întâlnit astăzi cu femeile liberale din Călărași. Alături de doamne au participat președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea și președintele organizației municipale a PNL Călărași, Alin Drăgulin.

„Partidul Național Liberal este determinat să câștige toate alegerile anului 2024 în județul Călărași, iar noi, femeile, vom fi o parte importantă a echipei liberale.

Astăzi, în municipiul Călărași, peste 150 de membre și simpatizante PNL, au răspuns pozitiv invitației Organizației Femeilor Liberale de a socializa, într-o întâlnire inițiată de președinta Roxana Natalia Pațurcă și susținută de prezența Nicoletei Pauliuc, lidera organizației naționale, și de cea a colegilor noștri Ciprian Pandea și Alin Drăgulin, viitorii candidați la cele mai importante funcții din administrația locală – președinte de Consiliul județean și primar al municipiului Călărași.” – a fost mesajul transmis de OFL Călărași, după eveniment.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide