marți, aprilie 16, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEPreședintele CJ Vasile Iliuță a vizitat raionul Hîncești din Republica Moldova

Președintele CJ Vasile Iliuță a vizitat raionul Hîncești din Republica Moldova

- Advertisement -

O delegatie a judetului Călărași s-a deplasat la Hîncești pentru a pune bazele unui protocol de colaborare între judetul Călărași și Raionul Hîncești (Republica Moldova) pe multiple planuri: economie, sănătate, cultură și educație.

Consiliul Judeţean Călărași a răspuns invitației președintelui Consiliului Raional Hîncești, Iurie Levinschi de a vizita raionul. Delegaţia oficială de la Călărași, condusă de președintele Vasile Iliuță și vicepreședintele Ion Samoilă, a avut ca scop identificarea oportunităţilor de colaborare bilaterală în relaţia Călărași-Hînceşti, atât între cele două unităţi administrativ-teritoriale cât şi între diferitele autorităţi şi instituţii publice dar și agenţi economici.

Programul delegaţiei a cuprins o serie de întâlniri ale delegaţiei călărășene cu manageri ai instituţiilor administrative cu care ar putea colabora, întâlniri cu conducătorii unor compartimente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Raional cu atribuţii în domeniu, mese rotunde şi şedinţe de lucru cu reprezentanţi ai diferitelor instituţii publice.

S-a convenit ca oportunităţile de colaborare identificate pe parcursul vizitei precum şi modalităţile optime de cooperare să fie cuprinse într-un proiect al Protocolului de Colaborare între judeţul Călărași şi Raionul Hînceşti.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite