Primar Alin Ploieşteanu: „Ne vom concentra pe finalizarea cu succes a proiectelor aflate în curs de derulare”

Mircea Brânduşă. Alin Ploieşteanu a câştigat primăria Frăsinet printr-un puternic mesaj plin de credibilitate, adresat concetăţenilor săi în campania electorală. În articolul de mai jos, noul primar al comunei Frăsinet, oferă detalii interesante despre activitatea sa de început în cadrul administraţiei comunei.

Rep: Care credeţi că sunt principalii factori care au contribuit la alegerea dumneavoastră ca primar?

A.P.: Cetăţenii comunei Frăsinet au ales de data aceasta cu inima, din dorinţa de schimbare şi creştere a calităţii vieţii. Seriozitatea, implicarea şi comportamentul meu civilizat în comunitate au dus la alegerea mea ca primar.

Rep: Care sunt iniţiativele pe care le doriţi implementate în acest prim mandat?

A.P.: Pentru început este nevoie de dezvoltarea aparatului administrativ cu personal calificat şi dornic de implicare. O activitate continuă şi relaţii de colaborare cu toţi factorii de decizie de pe raza comunei consider că reprezintă garanţia unor rezultate bune.

Rep: Ce proiecte v-aţi propus pentru următorii patru ani de mandat?

A.P.: Ne vom concentra pe finalizarea cu succes a proiectelor aflate în curs de derulare, însă am făcut câţiva paşi spre noi proiecte, astfel pot enumera:

– Introducerea reţelei de gaze naturale în comună

– Digitalizarea serviciilor de colectare taxe şi impozite

– Modernizarea reţelei de apă

– Înfiinţare reţea canalizare în toată comuna

– Reabilitare, modernizare şi dotare Şcoala din satul Dăneşti

– Asigurarea de echipamente IT pentru toţi copiii comunei

– Înfiinţare parcuri în satele Frăsinet, Frăsinetul de jos, Dăneşti, Curăteşti

– Înfiinţare alei pietonale pe toată lungimea comunei

Rep: Care credeţi că vor fi principalele provocări, obstacole în calea realizării acestor proiecte?

A.P.: Timpul relativ scurt pentru finalizarea proiectelor aflate deja în diferite stadii de execuţie şi provocările care vor veni din zona obţinerii finanţărilor pe diferite obiective de investiţii vor fi factorii care ne vor îngreuna implementarea lor.

Rep: Ce surse de finanţare veţi accesa pentru proiectele pe care le aveţi în plan?

A.P.: Fonduri europene, fonduri guvernamentale, fonduri din bugetul local.

Rep: Cum vă propuneţi să atrageţi noi investiţii în comunitate?

A.P.: Întreg planul de investiţii pe care ni l-am propus are ca scop atât ridicarea nivelului de trai al comunităţii, cât şi atragerea de investitori. Prin investiţiile din infrastructură şi educaţie sperăm să determinăm stabilizarea familiilor tinere în localitate şi astfel să putem vorbi despre oportunităţi de afaceri.

Rep: Care din proiectelepe care vă propuneţi să le finalizaţi sunt proiecte depuse în sesiunea de toamnă 2020 pentru obţinerea finanţării?

A.P.: Asfaltarea a 13,5 km de drumuri de interes public local în satele Frăsinet, Curăteşti, Dăneşti, Luptători. Înfiinţare parc satul Luptători.

Rep: Ce urmează să depuneţi în sesiunea de primăvară din 2021?

A.P.: Reabilitare, modernizare şi dotare dispensar uman, sat Frăsinet. Reabilitare, modernizare şi dotare şcoală, sat Frăsinet. Reabilitare, modernizare şi dotare şcoală, sat Luptători.

Rep. Veţi susţine sportul, respectiv fotbalul?

A.P.: Desigur, chiar zilele acestea am purtat o discuţie cu preşedintele AJF Călăraşi, Doru Dincă, pentru înscrierea echipei de fotbal a comunei în Liga a V-a, răspunsul domniei sale fiind afirmativ. Deci, Frăsinet va avea din nou echipă de fotbal şi, îi asigur pe toţi, una competitivă.

Rep: Ce mesaj transmiteţi locuitorilor comunei Frăsinet, şi în mod special doamnelor şi domnişoarelor, ţinând cont că se apropie 8 Martie!

A.P.:Tuturor le doresc multă sănătate ţinând cont de vremurile pandemice pe  care le trăim. Doamnelor şi domnişoarelor le doresc să aibă o primăvară frumoasă, să fie iubite şi respectate pe măsura eforturilor lor. Personal, le asigur de stima şi consideraţia mea, împreună cu un sincer La Mulţi Ani!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide