Primar Florian Belu: Sper să putem ţine lucrurile sub control!

Primarul comunei Unirea, Florian Belu, ne-a declarat, în cadrul unei convorbiri telefonice, că în acest moment situaţia este sub control şi că respectarea măsurilor de prevenire impuse atât la nivel central cât şi la nivel local sunt esenţiale în vederea menţinerii sub prag minim a cazurilor de îmbolnăviri cu Coronavirus.

„În comuna Unirea la această oră (13 aprilie 2020 n.r.) mai sunt doar 2 persoane în izolare la domiciliu şi ne bucură foarte mult că respect recomandările pe care le-am adresat, respective sunt foarte conştienţi de riscul la care se pot expune, pe ei şi apoi pe ceilalţi. Este, dacă vreţi, o dovadă a faptului că atunci când se respect toate recomandările, lucrurile pot fi uşor ţinute sub control. În prejma sărbătorilor pascale, sper ca lucrurile să nu aibă o evoluţie că reiasă nu-i putem facem faţă, astfel încât, să putem gestiona situatia în condiţiile cele mai bune aşa cum s-a întâmplat până acum!”, a declarat Florian Belu.

Ca măsuri de prevenţie, primăria Unirea a efectuat dezinfecţia sediului instituţiei, a şcolilor şi grădiniţelor, a lăcaşurilor de cult, a staţiilor de autobuz, a magazinelor alimentare, a farmaciilor şi a tuturor zonelor frecventate de cetăţenii comunei. Nu în ultimul rând, primăria a acordat la cerere, sprijin unui număr de 51 persoane vârstnice, nevoite să rămână la domiciliu, constând în achiziţionare contra cost, hrană şi medicamente, dar şi consiliere şi consultanţă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide