Primar Ionel Tatu, comuna Vâlcelele: „Vom moderniza reţeaua de apă şi canalizare din comună”

Mircea Brânduşă. Administraţia publică se face fiind aproape de oameni şi doar în contact permanent cu aceştia, doar aşa se poate avea o viziune corectă despre nevoile şi necesităţile locuitorilor. Am vorbit despre ce se mai întâmplă în comuna Vâlcelele cu primarul Ionel Tatu.

Rep: Cum i-aţi convins pe vâlceleni să vă acorde încrederea pentru un nou mandat?

I.T. În primul rând experienţa în administraţie, seriozitatea şi implicarea în rezolvarea problemelor cetăţenilor, omenia şi respectul au fost principalele atuuri prin care am reuşit susţinerea oamenilor mei dragi, cum îmi place mie să le spun.

Rep: Ce proiecte v-aţi propus pentru următorii doi ani de mandat?

I.T.: Infrastructură bine pusă la punct prin modernizarea tuturor drumurilor, utilităţi publice la standarde europene, servicii de calitate şi transparenţă în administraţie, acces la educaţie şi servicii medicale. Într-un cuvânt, îmbunătăţirea condiţiilor de trai în toate localităţile comunei.

Rep: Câţi bani aţi obţinut prin PNI Anghel Saligny?

I.T.: E o sumă importantă pe care am obţinut-o, 17 milioane lei care se vor duce în modernizarea de drumuri, iar ca parte a ADI Ecoqaua vom beneficia de modernizarea reţelei de apă şi canalizare.

Rep: Care din proiectele pe care vă propuneţi să le finalizaţi sunt proiecte începute în mandatul trecut?

I.T.: Modernizarea şi extinderea alimentării cu apă precum şi modernizarea prin asfaltare a reţelei stradale.

Rep: Care sunt iniţiativele pe care vă doriţi să le începeţi în aceşti ultimi doi ani din noul mandat?

I.T.: Toate proiectele propuse sunt o prioritate pentru noi, nu putem spune că sunt unele mai importante decât altele, toate contribuie aproape în aceeaşi măsură la creşterea nivelului de trai al cetăţenilor.

Rep: Sâmbătă, 16 iulie a.c., în localitatea Vâlcelele a avut loc un eveniment ce a bucurat toată comunitatea. Cu mic, cu mare, toată suflarea a ieşit la porţi pentru a-i admira pe cei ce fac performanţă în ciclism, încă de la vârste fragede. Ne puteţi spune despre ce e vorba?

I.T.: Prin amabilitatea şi bunăvoinţa unui amic, a opta ediţie a concursului „Prima Bicicletă” s-a desfăşurat la Vâlcelele. Ca primar al localităţii discuţiile necesare şi chiar dacă timpul a fost foarte scurt între propunere şi derulare, ne-am încadrat şi am reuşit să ducem cu brio până la final acest eveniment. Pentru locuitorii comunei a fost o surpriză să vadă atâta lume, atâtea biciclete. Concursul pentru cei mici a fost o încântare, să-i văd la cinci ani pe biciclete, cum aleargă. Lumea s-a bucurat că este un eveniment în cadrul comunei. Sperăm să se organizeze următoarea ediţie tot la Vâlcelele.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide