Primar Marius Dulce: Îmi doresc ca în acest mandat să inaugurăm locuințe sociale

Primarul Marius Dulce a declarat că, deși în acest moment alocările de la ANL pentru locuințe sociale nu există, speră totuși ca în acest mandat ANL-ul va aloca bani pentru acest lucru și să fie finalizate noi locuințe sociale în Călărași.

„Anul trecut s-au alocat 100.000 de lei de la ANL pe care nu au avut pe ce să-i cheltuie, neputând face nimic cu banii aceștia, drept urmare în decembrie am primit adresă de la minister prin care ni se cerea să restituim banii. Nu avea ce să facă administrația cu 100.000 de lei pentru că niciun constructor nu venea să facă așa ceva. În primul rând așteptăm un Guvern care să prioritizeze aceste ANL-uri, noi avem un contract, deci problema e că nu s-au alocat niciun fel de sume pentru construcția de locuințe sociale.

Noi avem pe excedent anul acesta 1 milion de lei dar nu sunt suficenți pentru că dacă te apuci trebuie să faci ceva. În ceea ce privește construcția neterminată de pe strada Dumbravei mă gândesc să conservăm această zonă să nu avem incidente acolo.

Dacă nu avem finanțare de la Guvern nu vom putea să dezvoltăm pentru că numai o scară costă 8 milioane de lei. Deja de anul trecut au fost repartizate două loturi în cartierul de tineri pentru construcția de locuințe, dar în acest moment nu am niciun fel de veste, dar în momentul în care se va stabili bugetul o să mergem la ANL să discutăm să vedem ce viziune au dânșii.

Eu sper ca în acest mandat să reușim să terminăm acel tronson (n.r. de pe strada Dumbravei), mă interesează și vreau să fac acest lucru, dar dacă nu ne finanțează de la Guvern nu avem posibilitățile ca să investim în 22 de unități locative.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide