Primar Mihai Ilie: „Vom demara proiecte importante pentru orașul Budești”

Deși a preluat Primăria Orașului Budești, în toamna anului trecut, cu datorii importante, aproximativ 6 milioane de lei (60 mld lei vechi), primarul Mihai Ilie este optimist că va reuși să demareze o serie de lucrări, absolut necesare localităților pe care le gestionează, în acest an. 

Redeschiderea Spitalului Budești este o prioritate pentru actuala administrație, dar și reabilitarea drumurilor din Budesti și cele trei sate aferente precum și amenajarea trotuarelor si a rigolelor.
Deja a început refacerea drumurilor din satul Buciumeni, iar în luna martie vor începe lucrările și în orașul Budești și în satul Gruiu.
Următoarele obiective importante aflate pe lista primarului Mihai Ilie sunt:
– racordarea la rețeaua de gaze a orașului Budesti și a satelor aferente
– reabilitarea blocurilor din orașul Budești precum și înființarea asociațiilor de locatari
– construirea unei case de cultură și amenajarea unui centru civic.
– construirea unui miniteren de sport.
De curând au fost finaliate și lucrările de reabilitare la camera de gardă a orașului
„Acestea sunt câteva dintre proiectele pe care dorim sa le punem în aplicare cât mai curând posibil. Desigur că toate necesită multă muncă și timp, însă nu ne dăm înlături!”, a declarat actualul primar.
Primarul orașului Budești s-a întâlnit recent cu senatorul Ciprian Pandea, căruia i-au fost prezentate o parte din proiectele  pentru comunitate.
„Localitatea Budești este pe mâini bune, din toamna anului trecut, primarul Mihai Ilie fiind implicat și deschis parteneriatelor pentru oraș.
Am punctat câteva subiecte extrem de importante pentru orașul Budești, primarul Mihai Ilie fiind pregătit să depună proiecte noi și să obțină finanțări importante pentru proiectele depuse deja, proiecte de drumuri, rețea de canalizare, rețea de gaze (există o asociere între localitățile Budești-Vasilați-Gălbinași-Sohatu în acest sens și așteptăm vești bune legate de finanțarea proiectului), reabilitarea termică a blocurilor, înființarea unei Case de cultură, precum și a câtorva terenuri de sport.
Primarul Mihai Ilie își mai dorește amenajarea și a unui centru civic și vom identifica împreună linii de finanțare în acest sens.
Dar cea mai arzătoare dorință a administrației publice a orașului Budești este legată de redeschiderea spitalului, pentru care se poartă deja discuții la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Mă voi implica activ pentru ca acest spital să obțină finanțarea necesară cel puțin pentru internări de o zi. Spitalul Orășenesc Budești deservea anual circa 36.000 de pacienți.”, a afirmat senatorul Ciprian Pandea pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide