Primar Niculae Eremia, comuna Al. Odobescu: Vom implementa proiecte în comună de 25 de milioane lei pe PNI Anghel Saligny

Mircea Brânduşă. Lista obiectivelor de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul naţional de investiţii „Anghel Saligny” a fost finalizată şi este publicată pe pagina ministerului. Judeţul Călăraşi va avea 93 de proiecte finanţate, în valoare totală de 1.197.029.761,25 lei. Prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură dezvoltarea serviciilor de bază în localităţi: apă, reţele de canalizare şi de gaze şi reabilitează drumurile şi podurile.

Primăria Alexandru Odobescu a primit finanţare în valoare de 25 milioane lei. Despre acest subiect, dar şi despre cum merg lucrurile în primăria Alexandru Odobescu, am stat de vorbă cu primarul Niculae Eremia, aflat deja la al 5-lea mandat.

Rep: Domnule Eremia, care credeţi că au fost argumentele care au contribuit la realegerea dumneavoastră ca primar, mandat după mandat?

N.E.: Faptul că majoritatea promisiunilor făcute au fost realizate la finele fiecărui mandat şi că am fost la dispoziţia cetăţenilor 24 de ore din 24 posibile.

Rep: Ce proiecte v-aţi propus pentru următorii patru ani de mandat?

N.E.: Racordarea comunei la magistrala de gaz metan; Modernizarea în totalitate a iluminatului stradal prin tehnologie led; Crearea şi promovarea brandurilor şi produselor locale; Sprijinirea şi încurajarea asocierii în rândul fermierilor; Îmbunătăţirea sectorului sănătăţii şi asistenţei sociale; Creşterea capacităţii instituţionale a administraţiei publice locale.

Rep: Despre finanţarea proiectelor depuse prin programul „Anghel Saligny”, ce le puteţi spune locuitorilor comunei Alexandru Odobescu?

N.E.: Dragi mei consăteni, vă anunţ pe această cale că a fost finalizată lista obiectivelor de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, iar pentru comunitatea noastră am reuşit să primim finanţare pentru următoarele proiecte semnificative pentru noi toţi, care cu siguranţă ne vor îmbunătăţi viaţa: Asfaltare drumuri de interes local în comuna Alexandru Odobescu; Modernizarea sistemului de alimentare cu apă existent în localitatea Nicolae Bălcescu; Extindere reţea canalizare menajeră şi realizare de racorduri la reţeaua de canalizare menajeră existentă în localităţile Alexandru Odobescu şi Nicolae Bălcescu.

Rep: Consideraţi că veţi întâmpina greutăţi în implementarea acestor importante investiţii pentru comunitate, cum ar fi creşterea preţurilor la materiale?

N.E..: În aceste timpuri te poţi aştepta la orice dar avem speranţa că preţurile la materialele de construcţii se vor stabiliza sau chiar vor înregistra scăderi.

Rep: Aveţi un mesaj pentru concetăţenii dumneavoastră?

N.E.: Îi asigur că avem o administraţie responsabilă, că muncim pentru ei, pentru dezvoltarea comunei şi că doar împreună vom reuşi! Cu respect, Echipa Primăriei! Multă sănătate tuturor!

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide