Primăria Alexandru Odobescu vă invită la Ziua Comunei

Primăria din Alexandru Odobescu organizează, în premieră, duminică, 24 septembrie 2023, de la ora 16.00, pe scena care va fi amplasată în parcul din localitate, Ziua Comunei!

Vor concerta o serie de artiști cunoscuți, cap de afiș fiind Jean de la Craiova, Nicu Paleru și Georgel Nucă, acesta fiind și prezentatorul evenimentului. În deschidere, se vor desfăşura activităţi distractive pentru copii. Festivităţile se vor încheia cu un foc de artificii.

„Vă anunțăm, pe această cale, că în data de 24 Septembrie, începând cu orele 16.00, Consiliul Local și domnul primar Niculae Eremia organizează ZIUA COMUNEI Alexandru Odobescu!

Astfel, vă așteptăm cu mic cu mare pentru a lua parte la un eveniment în care voia bună și distracția nu trebuie să lipsească!

O să avem invitați numai unul și unul, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Georgel Nuca și mulți alții, îmbinând toate genurile de muzică!

În plus ne vor încânta cu un program artistic și frumoșii copii ai ansamblului MUGURELUL Alexandru Odobescu!

Locația – parcul de lângă căminul cultural din Nicolae Bălcescu! Vă salutăm cu respect și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!” – a anunțat Primăria Alexandru Odobescu pe pagina de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide