Primăria Călăraşi a semnat contractul pentru canalizarea străzii Năvodari

A fost semnat contractul de proiectare şi execuţie al lucrărilor de canalizare pluvială pe strada Năvodari, tronson cuprins între Prelungirea Luceafărului şi Strada Victoriei.

Lucrările se vor executa pe o lungime de 1125 m, iar de-a lungul reţelei de canalizare pluvială se vor executa 21 de cămine de vizitare din beton, în care vor fi racordate 45 guri de scurgere.

Serviciile de proiectare şi lucrările de execuţie vor fi făcute de firmele asociate câştigătoare ale licitaţiei, Phoenix Prod SRL şi Aqua SRL, iar durata lucrărilor este de 3 luni.

Valoarea totală a contractului este de 446.538,97 lei plus TVA (proiectare 20.915 lei + TVA, execuţie 425.623,97+TVA). Garanţia lucrărilor este de 3 ani.

După finalizarea acestor lucrări, se va moderniza strada Năvodari, prinsă în lotul de lucrări al străzilor Grădiştei, Dumbravei, Crângului, Mihai Viteazul.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide