Primăria Călăraşi | Aplicaţie electronică Avansis pentru plata taxelor online

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că a ales o soluţie inteligentă de digitalizare a serviciilor instituţiei şi a implementat Avansis Mobile şi Avansis Online, aplicaţii integrate de gestionare a relaţiei dintre primărie şi contribuabil.

Prin aplicaţiile Avansis Mobile şi Avansis Online cetăţenii din Municipiul Călăraşi îşi pot plăţi Online taxele si impozitele, pot solicita şi consulta documente sau pot face programări la administraţia locală şi la subordonate. De acum înainte, Primăria Municipiului Călăraşi va putea trimite cetăţenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.

Aplicaţia Avansis Mobile poate fi utilizată de către toţi cetăţenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau iOS şi oferă siguranţă deplină utilizatorilor în privinţa confidenţialităţii datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetăţean pentru a folosi aplicaţia este instalarea acesteia pe telefon print scanarea codului QR, sau prin accesarea link-urilor de mai jos:

https://play.google.com/store/apps/details…

https://apps.apple.com/ro/app/avansis-mobile/id1512913726…

Aplicaţia Avansis Online poate fi utilizată de către toţi cetăţenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac şi oferă siguranţă deplină utilizatorilor în privinţa confidenţialităţii datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetăţean pentru a folosi aplicaţia este accesarea paginii web:

http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide