Primăria Călărași face precizări privind copacii tăiați pe strada Năvodari

Primăria Călărași aduce la cunoștința călărășenilor faptul că lucrările din proiectul privind înființarea canalizării pluviale pe strada Năvodari – zona de case implică și săpături pe spațiul verde de pe marginea străzii Năvodari, între Panduri și Victoriei.

Concret, rețeaua de canalizare pluvială ce se înființează pentru zona de case se va racorda la căminul situat la intersecția Victoriei-Năvodari, în proiectul tehnic al lucrării fiind incluse, așadar, aceste lucrări pe spațiul verde pentru săpături la adâncimea de 3 metri, precum și o subtraversare în diagonală a străzii Panduri.

Pentru aceste lucrări a fost emisă autorizația de construire numărul 1/14.01.2019 ce cuprinde și avizul de mediu. Rețeaua de canalizare pluvială se va înființa pe o lungime de 1.125 m, lungime pe care se vor amenaja 45 de guri de scurgere și 21 cămine de vizitare.

Urmare a acestei soluții tehnice, proiectul a cuprins și tăierea unui număr de 12 arbori. Se vor replanta, în aliniament, arbori pe toată lungimea zonei verzi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide